libris.ro

Apple ar putea aduce în curând 7 noi emoji pentru utilizatorii de iPhone cu iOS 18

Ce știm până acum

Apple și emoji-urile merg mână în mână, iar cererea pentru acestea continuă să crească pe măsură ce numărul utilizatorilor se multiplică în fiecare an. Apple are o formulă bine stabilită pentru a lansa noile seturi de emoji-uri și, pentru aceasta, se bazează pe Consorțiul Unicode pentru a începe procesul de oferire a viitoarelor emoji-uri în revizuirea beta înainte ca cele selectate să primească undă verde pentru lansarea oficială către public.

Ce emoji-uri noi ar putea vedea utilizatorii de iPhone?

Iată o privire asupra celor șapte noi emoji-uri pe care Apple plănuiește să le ofere foarte curând utilizatorilor de iPhone:

  1. Față cu cearcăne
  2. Amprentă
  3. Copac fără frunze
  4. Rădăcină vegetală
  5. Harpă
  6. Lopată
  7. Stropitură

Unele dintre aceste emoji-uri unice vor fi cu siguranță o adăugare interesantă la catalogul pentru utilizatorii de iPhone, în timp ce fața cu cearcăne va ajuta oamenii să ofere o imagine reală a stării lor în mesajele trimise. Odată ce organismul Unicode va aproba aceste emoji-uri, Apple va începe să lucreze la designul acestora, care în cele din urmă va ajunge la publicul larg anul viitor, posibil cu actualizarea iOS 18.4.

Planurile Apple pentru iunie

Între timp, Apple are alte activități aglomerate programate pentru luna iunie, odată cu keynote-ul WWDC 2024. iOS 18 este așteptat să aducă o serie de funcții AI la unele dintre aplicațiile populare pentru utilizatorii de iPhone, inclusiv rezumarea știrilor, conținutului și chiar transcrierea fișierelor audio.

Rămâne de văzut cum vor fi primite aceste noi emoji-uri și funcții de către utilizatori, dar este clar că Apple continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența de utilizare pentru posesorii de iPhone.

Go up