libris.ro

Apple ar putea să nu dezvăluie niciun nou hardware la WWDC

Chiar dacă noul Apple TV rămâne neanunțat

Pe măsură ce WWDC se apropie, mulți se întreabă ce va fi anunțat de Apple. Programul companiei a fost confirmat, keynote-ul având loc pe 10 iunie. În plus, s-a anunțat că vor fi prezentate informații despre actualizările viitoare ale iOS, iPadOS, macOS, tvOS, visionOS și WatchOS. Cu toate acestea, într-o postare recentă din newsletter-ul său de încredere "Power On", Mark Gurman de la Bloomberg a spus că nu va fi anunțat niciun hardware la WWDC. Să aflăm mai multe.

Va prezenta Apple vreun hardware la WWDC?

WWDC este un loc excelent pentru Apple de a prezenta cele mai recente dezvoltări tehnologice și de a anunța noi produse. În anii anteriori, Apple a folosit acest eveniment anual pentru a introduce noi dispozitive hardware înainte de lansarea și comercializarea lor – în 2023, de exemplu, a fost prezentat Vision Pro. Cu toate acestea, anul acesta, Mark Gurman a raportat că nu ar trebui să ne așteptăm să vedem niciun hardware pe program.

„Nu este planificat niciun hardware pentru a fi anunțat la WWDC, decât dacă Apple previzualizează în mod neașteptat un nou dispozitiv care va fi lansat mai târziu (ca să fie clar: nu mă aștept la asta)”

  • Mark Gurman, newsletter-ul Power On

Nici măcar un nou Apple TV?

Anterior s-a zvonit și raportat că clienții ar trebui să se aștepte la un nou model de Apple TV în prima jumătate a acestui an. De aceea, se aștepta să fie menționat la WWDC 2024. Cu toate acestea, conform lui Gurman, nu vom vedea nicio mențiune despre hardware la eveniment. Ultimul Apple TV a fost anunțat în 2022 și, conform cronologiei de mai jos, ar trebui să primim un nou model fie anul acesta, fie anul viitor.

  • Apple TV 4K generația a 3-a: octombrie 2022
  • Apple TV 4K generația a 2-a: aprilie 2021
  • Apple TV 4K generația 1-a: septembrie 2017
  • Apple TV HD: septembrie 2015
  • Apple TV generația a 3-a: martie 2012

Se zvonește că următorul Apple TV va încorpora un procesor mai rapid decât actualul cip A15 bionic și, potențial, un preț mai scăzut. În afară de aceasta, nu au fost zvonuri despre schimbări majore de design. Totuși, Gurman a menționat că ar putea fi adăugată o cameră la modelul viitor, permițând utilizatorilor să acceseze Facetime pe TV.

Așadar, nu vom vedea un nou Apple TV la WWDC de anul acesta. Cu toate acestea, suntem cu siguranță interesați să vedem când ar putea apărea următorul model – așa că rămâneți cu noi pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

Go up