libris.ro

macOS Sequoia a fost lansat

Ce modele suportă ultima versiune de macOS numit Sequoia?

Apple a anunțat noul sistem de operare macOS Sequoia, iar acesta va fi compatibil cu o serie de dispozitive Mac, atât recente, cât și mai vechi. Dacă deții un dispozitiv Apple, iată care sunt modelele compatibile cu macOS Sequoia:

Modele Compatibile

  iMac (2019 și mai noi): Dacă deții un iMac produs începând cu anul 2019, vei putea beneficia de toate funcționalitățile și îmbunătățirile aduse de macOS Sequoia.

  iMac Pro (2017 și mai noi): iMac Pro, lansat în 2017, este, de asemenea, compatibil cu noul sistem de operare, oferind o performanță ridicată pentru utilizatorii profesioniști.

  Mac Studio (2022): Mac Studio, cea mai recentă adăugare la familia Mac, lansat în 2022, este complet compatibil cu macOS Sequoia, oferind cele mai noi tehnologii și performanțe optimizate.

  MacBook Air (2020 și mai noi): MacBook Air, începând cu modelele din 2020, va suporta noul sistem de operare, oferind o experiență de utilizare fluidă și eficientă.

  Mac mini (2018 și mai noi): Modelele Mac mini din 2018 și ulterior sunt compatibile cu macOS Sequoia, permițând utilizatorilor să profite de noile funcționalități și îmbunătățiri de performanță.

  MacBook Pro (2018 și mai noi): Utilizatorii de MacBook Pro vor putea instala macOS Sequoia pe modelele din 2018 și ulterior, asigurând astfel o performanță superioară și securitate îmbunătățită.

  Mac Pro (2019 și mai noi): Pentru utilizatorii de Mac Pro, compatibilitatea începe cu modelele din 2019, oferindu-le acces la cele mai avansate tehnologii și funcționalități ale macOS Sequoia.

  Pentru mai multe informații și detalii suplimentare despre compatibilitatea macOS Sequoia cu dispozitivele tale, vizitează pagina oficială Apple.

  Noul macOS Sequoia aduce îmbunătățiri semnificative și noi funcționalități, iar compatibilitatea sa cu o gamă largă de dispozitive Apple asigură că majoritatea utilizatorilor vor putea beneficia de aceste noutăți. Asigură-te că dispozitivul tău este pe lista de compatibilitate pentru a te bucura de toate avantajele oferite de macOS Sequoia.

  Go up